Ons bedrijf

Wij zijn van Zoggel Straatwerken BV en timmeren al vanaf 1971 aan de weg... maar ook aan sierbestrating, erfverhardingen, bedrijfsterreinen, tuincentra, parkeergarages enz. Denk aan alle soorten werkzaamheden waarbij met bestratingsmaterialen gewerkt wordt. 

 

 Het bedrijf is opgestart door Jan van Zoggel en Theo van Zoggel. Van tijd tot tijd is het bedrijf aangevuld met jonge medewerkers die opgeleid zijn in ons bedrijf. De opleiding gebeurde toen i.s.m. SBW (Stichting Bevordering Wegenbouw) die de medewerkers opleidde tot vakman stratenmaker die nu als voorman stratenmaker fungeren. Ook nu nog worden bij ons jonge medewerkers opgeleid die het vak graag willen leren beheersen via een leerwerktraject met gerenommeerde scholen. Leerlingen worden binnen ons bedrijf nu begeleid door mensen die jaren geleden zelf de opleiding met succes hebben doorlopen en zich nu ook bekwaamd hebben in het leiding geven aan leerlingen. 

 

 Vandaag de dag telt ons bedrijf doorgaans zo'n 13 medewerkers die alle voorkomende werken aankunnen. En naar het werk zich aanbiedt hebben wij ook nog de mogelijkheid de personeelsbezetting te verdubbelen, met behulp van de (uitgeselecteerde) collega's die ons graag terzijde staan. 

Wat al jaren onze specialiteit is, en door ons al vele projecten mee voorzien zijn, is het machinaal bestraten. Niet meer op de knieën met de hand maar machinaal met stukken van ± 1 m2 tegelijk waardoor de werkdruk voor de werknemers verlicht wordt en de meterprijs voordeliger berekend kan worden. Tevens is de Tiger Stone een machine die veel gebruikt wordt waarmee een wegdek als een tapijt wordt uitgerold. Wij hebben machines voor zowel het afreien van de zandbaan, het machinaal leggen van alle voorkomende betonstenen, het mechanisch stellen van betonbanden en het met vacuüm leggen van zwaardere tegels.

 Maar uiteraard kunnen wij ook nog steeds voorzien van de ouderwetse sierbestrating; ambachtelijk met de hamer in de meest denkbare vormen en manieren.

Uiteraard zijn wij altijd bereid het een en ander toe te lichten in een gesprek en kunnen u altijd een vrijblijvende offerte aanbieden.

 

Wij gaan altijd voor kwaliteit en denken graag met u mee. 

 Wij zijn pas tevreden als u dat bent.