Over Van Zoggel BV

Wij zijn stratenmakersbedrijf van Zoggel bv en timmeren al vanaf 1971 aan de weg… maar ook aan sierbestrating, erfverhardingen, bedrijfsterreinen, tuincentra, parkeergarages enz. Denk aan alle soorten werkzaamheden waarbij met bestratingsmaterialen gewerkt wordt.

Het bedrijf is met twee gebroeders begonnen en van tijd tot tijd is het bedrijf aangevuld met jonge medewerkers die opgeleid zijn in ons bedrijf. De opleiding gebeurde i.s.m. SBW (Stichting Bevordering Wegenbouw) die de medewerkers opleidde tot vakman stratenmaker die nu als voorman stratenmaker fungeren. Ook nu nog worden bij ons jonge medewerkers opgeleid via Fundeon of SBRH die het vak graag willen beheersen. Leerlingen worden binnen ons bedrijf nu begeleid door mensen die jaren geleden zelf de opleiding met succes hebben doorlopen en zich nu ook bekwaamd hebben in het leiding geven aan leerlingen.

Vandaag de dag telt ons bedrijf doorgaans zo’n 13 medewerkers die alle voorkomende werken aan kunnen. En naar het werk zich aanbiedt hebben wij ook nog de mogelijkheid de personeelsbezetting te verdubbelen, met behulp van de (uitgeselecteerde) collega’s die ons graag terzijde staan.

Wat nu al een aantal jaren onze specialiteit is, en door ons al vele projecten mee voorzien zijn, is het machinaal bestraten. Niet meer op de knieën met de hand maar machinaal met stukken van ± 1 m2 tegelijk waardoor de werkdruk voor de werknemers verlicht wordt en de meterprijs voordeliger berekend kan worden. Wij hebben machines voor zowel het afreien van de zandbaan, het machinaal leggen van alle voorkomende betonstenen, het mechanisch stellen van betonbanden en het met vacuüm leggen van zwaardere tegels.
Maar uiteraard kunnen wij ook nog steeds voorzien van de ouderwetse sierbestrating; ambachtelijk met de hamer in de meest denkbare vormen en manieren.

Uiteraard zijn wij altijd bereid het een en ander toe te lichten in een gesprek en kunnen u altijd een vrijblijvende offerte aanbieden.

Wij gaan altijd voor kwaliteit en denken graag met u mee.
Wij zijn pas tevreden als u dat bent.